AKSARAY / SULTANHANI - I. Alaaddin Keykubat Anadolu Lisesi

Kas

Matematik dersinde başarı gösteren öğrencilerimizi Matematik Öğretmenimiz Zarife Dölek başarı belgesi ile ödüllendirmiştir.

Zarife Öğretmenimizden öğrencilerimize not:

"2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Döneminde 1. Alaaddin Keykubat Anadolu Lisesi 9/A sınıfından  Ayşe A**,9/B sınıfından Emirhan S**, 12/A sınıfından Fadimeana D**, Fadimana K**, Meryemana A**, İrem Selcan V** isimli öğrencilerimiz , gerek ders içi gerek ders dışı etkinliklerinde Matematik dersine olan özel ilgisi ve 1. Matematik sınavından 90 puan  ve 90 puan üzerinde alması nedeniyle bu belgeyi almaya hak kazanmıştır.

Öğrencimizin bu belgeyi almasında  gösterdiği başarının vazgeçilmez parçası olan siz değerli velimizin de göstermiş olduğu ilgi ve alakaya teşekkür eder, başarılarınızın artarak devam etmesini dilerim." Zarife DÖLEK- Matematik Öğretmeni.

Kas

Matematik öğretmenimiz Zarife DÖLEK 9. sınıflar arasında "Haftanın Sorusu Uygulaması"nı başlatmıştır. Haftalık olarak ilk çözenlere sürpriz hediye olacaktır. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Not: Sorular 9. sınıf öğrencileri içindir.

Ekm

Öğrencilerimiz Biyoloji dersinde, Biyoloji öğretmenimiz Cennet Tuğçe BİLGİN rehberliğinde duyu organlarından olan gözün ve dilin diseksiyon deneylerini yaptılar. Öğrencilerimiz derse aktif katılım sağladılar ve öğrenmelerini yaparak yaşayarak gerçekleştirdiler.